Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014



THINK UP SOLUTIONS

Η Think Up Solutions ξεκίνησε το 2014, αντιλαμβανόμενη τις σημερινές ανάγκες του ιδιώτη και επιχειρηματία, δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όλες τις περιοχές της σύγχρονης οικονομικής δραστηριότητας και αντιπροσωπεύεται από ανθρώπους εξειδικευμένους και με αποδεδειγμένη πολυετή εμπειρία στους τομείς ενασχόλησής τους.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε δυο βασικούς τομείς:
  • Παροχή Χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών Υπηρεσιών (Business Solutions).
  • Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών σε θέματα ακίνητης Περιουσίας (Real Estate Solutions).
Tα στελέχη του τομέα Business Solutions διαθέτουν αποδεδειγμένη εμπειρία σε χρηματοδοτήσεις, αναδιαρθρώσεις, στην εκπόνηση μελετών επιχειρηματικής βιωσιμότητας και στην παρακολούθηση υλοποίησης επιχειρηματικών σχεδίων κλπ. Τα στελέχη διαθέτουν πανεπιστημιακές γνώσεις στα Οικονομικά, στα Χρηματοοικονομικά και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Τα στελέχη του τομέα Real Estate Solutions διαθέτουν πιστοποιήσεις από την TEGoVA (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πιστοποίησης Εκτιμητών), από το RICS (Bασιλικό Ινστιτούτο Ορκωτών Πραγματογνωμόνων) και είναι μέλη του Μητρώου Πιστοποιημένων Εκτιμητών του Υπουργείου Οικονομικών. Η ομάδα του Τομέα Real Estate διαθέτει πολυετή εμπειρία σε εκτιμήσεις ακινήτων, διαχείριση ακίνητης περιουσίας και διαχείριση έργων.